Politica de Confidentialitate

Cum sa ne contactati

Adoris Cont SRL

Str. Lamotesti nr. 8 bl. 12 sc. 2 parter ap. 69

office@cenzorate-expertize.ro

 

Termeni si conditii de acces a site-ului Cenzorate-expertize.ro

Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea site-ului cenzorate-expertize.ro care poate fi accesat la adresa http://www.cenzorate-expertize.ro, denumit in continuare „Cenzorate-expertize.ro”, sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligati sa respectati termenii si conditiile prezentate in continuare, asupra carora ati fost de acord. Acest website este detinut de SC Adoris Cont SRL. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare, va rugam sa parasiti Cenzorate-expertize.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice accesare a site-ului Cenzorate-expertize.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Atentionare
Acest website isi propune sa informeze asociatiile de proprietari (implicit proprietarii acestora) cu privire la schimbarile legislative survenite in modul de organizare a acestora, prin intermediul unor articole complexe atat din punct de vedere teoretic cat si practic (in urma experientei bogate in domeniu).

Cu toate acestea insa, toate informatiile, indrumarile sau orice alte sfaturi cuprinse in www.cenzorate-expertize.ro nu reprezinta activitate de consultanta juridica.

Sfaturile noastre sunt realizate pentru situatii standard si nu sunt adaptate situatiei dvs. particulare. De aceea, va recomandam ca, inainte de a aplica aceste sfaturi la situatia dvs. particulara, sa cereti si parerea autoritatilor competente (ANAF, Ministerul de Finante, specialisti in domeniu etc.).

Cenzorate-expertize.ro nu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata vizitatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de Cenzorate-expertize.ro.

 

 1. Politica de confidentialitate

 

1.1 Prelucrarea datelor dvs. personale

 • Cenzorate-expertize.ro colecteaza email-ul dvs. doar pentru a va putea transmite mail-uri (transmitere oferta in functie de serviciile solicitate);
 • Noi colectam date despre sediul Asociatiei de proprietari (adresa) pentru care solicitati oferta doar pentru a va putea transmite o oferta personalizata;
 • Noi colectam numele si prenumele dvs. doar pentru adresare si comunicare;
 • Noi colectam numarul dvs. de telefon pentru a putea discuta mai multe detalii despre serviciile solicitate de dvs.;
 • Nu va colectam datele dvs. personale in scopuri care sunt incompatibile cu scopurile principale pentru care datele dvs. personale au fost colectate initial.

Cenzorate-expertize.ro NU colecteaza date personale sensibile si nici date personale cu regim special conform definitiilor din GDPR.

1.2 Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale

Cenzorate-expertize decide de ce, cum si pentru ce sunt prelucrate datele dvs. personale. Responsabilul cu privire la protectia datelor dvs. personale este: Catalin Ostafi, mail: office@cenzorate-expertize.ro.

Prin numirea unui responsabil cu protectia datelor personale, Cenzorate-expertize doreste sa-si desfasoare activitatea fara a compromite respectarea drepturilor si a vietii private.
Acesta este la dispozitia dvs. pentru a va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti in legatura cu datele dvs. personale.

1.3 Mijloace de obtinere a datelor dvs. personale

Cenzorate-expertize colecteaza datele dvs. personale direct de la dvs., electronic, ca urmare a folosirii de catre dvs. a formularului de contact afisat pe site.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dvs. personale  este consimtamantul dvs., inclusiv cererea primita de la dvs. (prin formularul de contact) in care ne solicitati oferte cu privire la servicii pe care Cenzorate-expertize.ro le presteaza. Solicitarile dvs. justifica prelucrarea datelor dvs. personale.

1.4 Cat timp se pastreaza datele dvs. personale

Durata de stocare a datelor dvs. personale este durata necesara pentru scopurile noastre de procesare.

In momentul in care ne solicitati in scris, datele dvs. personale vor fi sterse din baza de date a Cenzorate-expertize.ro. In acest caz, trebuie sa ne trimite-ti o solicitare in scris pe adresa de mail: office@cenzorate-expertize.ro, cu subiectul “Stergere date personale”, iar datele dvs. personale din sistemul nostru vor fi sterse.

1.5 Dezvaluirea sau transmiterea datelor dvs. personale

Cenzorate-expertize.ro nu v-a dezvalui si nu v-a transmite nici un fel de date personale colectate de la dvs. catre nici o alta terta parte. Cenzorate-expertize.ro poate, totusi, transmite informatia colaboratorilor sai in urmatoarele cazuri:

 • doar cu acordul dvs; si
 • daca este necesara transmiterea unor informatii catre colaboratorii nostrii in vederea transmiterii catre dvs. a unor oferte de servicii pe care Cenzorate-expertize.ro le furnizeaza prin colaboratorii sai.

1.6 Siguranta datelor dvs. personale

Datele dvs. personale sunt pastrate in siguranta, intr-un mediu electronic avand masuri tehnice corespunzatoare si nivele adecvate de securitate, avand protectii impotriva prelucrarii neautorizate si ilegale.

1.7 Drepturile dvs. cu privire la datele personale colectate

Pe scurt, drepturile dumneavoastra sunt urmatoarele:

 • Dreptul de acces la date. Aveti dreptul de a obtine accesul la datele dvs. pe care le prelucram sau le controlam sau la copii ale acestora; aveti, de asemenea, dreptul de a obtine de la noi informatii cu privire la natura, prelucrarea si divulgarea acestor date.
 • Dreptul la rectificarea datelor. Aveti dreptul de a obtine rectificarea inexactitatilor datelor dvs. pe care le prelucram sau le controlam.
 • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Aveti dreptul de a obtine de la noi stergerea datelor dvs. pe care le prelucram sau le controlam.
 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor. Aveti dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor dvs. pe care le prelucram sau le controlam.
 • Dreptul de a obiecta. Aveti dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dvs. de catre noi sau in numele nostru.
 • Dreptul la portabilitatea datelor. Aveti dreptul de a obtine transferul catre un alt operator al datelor dvs. pe care le prelucram sau le controlam.
 • Dreptul la retragerea consimtamantului. In situatiile in care prelucram datele dvs. in temeiul consimtamantului dvs., aveti dreptul de a va retrage consimtamantul; puteți face aceasta in orice moment, cel putin la fel de usor cum ne-ati acordat initial consimtamantul; retragerea consimțamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor dvs. pe care am realizat-o inainte de retragere.
 • Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Aveti dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dvs. de catre noi sau in numele nostru. Va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, urmand instructiunile de pe site-ul: www.dataprotection.ro.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Cenzorate-expertize.ro va respecta toate drepturile expuse mai sus, inclusiv dreptul la stergerea datelor dvs. personale.

Cenzorate-expertize.ro va proceda la stergerea datelor dvs. personale, fara nici un fel de intarziere, in urmatoarele cazuri:

 • daca solicitati stergerea datelor dvs. personale;
 • daca prelucram datele dvs. personale iar acestea nu sunt necesare scopurilor noastre de prelucrare;
 • daca va retrageti consimtamantul pe care se bazeaza prelucrarea datelor dvs. personale.

1.8 Exercitarea drepturilor

In cazul in care doriti sa va exercitati orice drept cu privire la protectia datelor dvs. personale, va rugam sa ne comunicati, in scris, pe adresa de e-mail: office@cenzorate-expertize.ro. Cererea dvs. trebuie sa contina o descriere detaliata si precisa a dreptului pe care doriti sa-l exercitati. Termenul in care cererea dvs. va fi solutionata este de maxim 30 de zile.

1.9 Schimbarea politicii de confidentialitate

In cazul in care Cenzorate-expertize.ro isi va schimba politica de confidentialitate, acesta va publica o noua versiune a acesteia, pe site-ul www.cenzorate-expertize.ro.

 

 1. Protectia proprietatii intelectuale.

Continutul si designul Cenzorate-expertize.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Cenzorate-expertize.ro trimis dvs. prin email sau pus la dispozitia dvs. in orice alta modalitate (articole, design si orice alte materiale), apartin Cenzorate-expertize.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Cenzorate-expertize.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Cenzorate-expertize.ro.

 

 1. Utilizarea continutului Cenzorate-expertize.ro

Aveti posibilitatea de a copia si printa continutul articolelor postate pe Cenzorate-expertize.ro doar pentru folosinta dvs. personala. Totodata, continutul Cenzorate-expertize.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Reproducerea sau stocarea articolelor postate pe Cenzorate-expertize.ro, precum si trimiterea acestor articole catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei este interzisa fara a obtine, in prealabil, o permisiune scrisa din partea Cenzorate-expertize.ro.

 

 1. Modificari ale site-ului

Cenzorate-expertize.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului acestui site. De asemenea, Cenzorate-expertize.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul vizitatorilor sai la o parte sau la intregul sau continut.

 

 1. Acord de confidentialitate

Informatiile (adresa de e-mail, numar de telefon etc.) pe care dvs. le furnizati despre dvs. catre Cenzorate-expertize.ro vor fi folosite doar in concordanta cu termenii Politicii de Confidentialitate al Cenzorate-expertize.ro.

 

 1. Alte atentionari!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor postate pe site, Cenzorate-expertize.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau si a articolelor postate pe site-ul sau. Cenzorate-expertize.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, survenita ca urmare a utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Cenzorate-expertize.ro va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune. Cenzorate-expertize.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de articolele postate pe site.

 

 1. Alte detalii

 Cenzorate-expertize.ro este indreptatit, fara nici o notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Accesul in site implica faptul ca v-ati dat acordul asupra termenilor prezentului acord. Orice notificare catre Cenzorate-expertize.ro trebuie trimisa prin intermediul postei electronice la adresa de mail: office@cenzorate-expertize.ro.

 

23.05.2018